Aikuisten LENTIS -koulu alkaa 23.8. Moision koululla/ RYHMÄ TÄYNNÄ!

13.8.2018


AIKUISTEN LENTIS -KOULU RYHMÄ ON TÄYNNÄ!

 

Teitä on ilmoittautunut jo sen verran mukava joukko, mikä on hieno asia, että valitettavasti joudumme sulkemaan ilmoittautumisen tässä vaiheessa, jotta mahdumme treenaamaan Moision koulun salissa.

Mikäli haluaisit kuitenkin vielä ryhmään mukaan, laita sähköpostia Hanna Myyryläiselle (yhteystiedot tämän sivun lopussa), niin olet jonossa vapautuviin paikkoihin. Mikäli teitä innokkaita tulee vielä runsaasti lisää, niin mietintään laitetaan sitten toisen ryhmän käynnistäminen.

Suurenmoiset kiitokset aktiivisuudesta ja kiinnostuksesta! 

________________________________________________________________________

Treenit pidetään Moision koululla (Kyläkouluntie 2, Mikkeli) 23.8.-13.12.2018 torstaisin klo 18.00-19.30. Hinta 35€/syksy, Mikkelin Passareiden jäsenille 20€/syksy.

LENTIS -koulu on tarkoitettu kaikille 18 vuotta täyttäneille, aikuisille, työikäisille lentopallosta kiinnostuneille. Treeneissä opetellaan lentopallon perustekniikkaa alkeista lähtien erilaisten harjoitteiden avulla. Lisäksi pelaamme, teemme lihaskuntoharjoitteita ja lihashuoltoa. LENTIS -koulu on kokonaisvaltainen treeni niille, jotka haluavat aloittaa lentopallon harrastamisen aikuisiällä. Sinun ei siis tarvitse osata tai tietää mitään lentopallosta, me opetamme! 

Treenit vetää WAU ry:n liikuntakoordinaattori ja Passareiden naisten edustuksen pelaaja Hanna Myyryläinen.

LENTIS -koulu järjestetään yhteistyössä Mikkelin Passareiden ja WAU ry:n kanssa. WAU ry on vuonna 2009 perustettu voittoa tavoittelematon kotimainen hyvinvointijärjestö, joka edistää lasten ja nuorten terveyttä sekä sosiaalista hyvinvointia. WAU ry järjestää matalan kynnyksen liikunnallista toimintaa lasten ja nuorten lähtökohdat huomioiden. WAU liikuttaa viikoittain noin 10 000 lasta. Kun liikut itse tuet samalla lasten matalan kynnyksen liikuntakerhotoimintaa.  

TERVETULOA MUKAAN OPPIMAAN LENTOPALLOTAITOJA!

Lisätietoja: 

Hanna Myyryläinen
hanna.myyrylainen@wau-ry.net
050 467 4023