Mikkelin Passareiden harjoitusvuorot peruttu toistaiseksi

12.3.2020

Mikkelin Passarit ry:n hallitus on päättänyt pysäyttää seuran harjoitusvuorojen pyörittämisen korona-virus pandemian takia pe. 13.3 alkaen toistaiseksi.

Lentopalloliiton tiedote

Lentopalloliitto päätti pysäyttää sarjatoiminnan toistaiseksi

Suomen hallituksen koronavirukseen liittyviä linjauksia noudattaen Lentopalloliitto päätti pysäyttää lentopallon kaiken sarjatoiminnan toistaiseksi lukuun ottamatta miesten Mestaruusliigan seitsemää jäljellä olevaa runkosarjan ottelua, jotka pelataan tyhjille katsomoille kuluvan loppuviikon aikana.

Tänään torstaina piti pelata neljä naisten Mestaruusliigan puolivälierien ottelua, joita nyt tämän päätöksen mukaisesti ei pelata. Liiton päätös koskee kaikkia sarjatasoja, myös nuorten ja masters-sarjojen otteluita ja muita lentopalloturnauksia.

- Teemme parhaamme sen eteen, että uusia ihmisiä ei sairastu koronavirukseen, Lentopalloliiton puheenjohtaja Pasi Sydänlammi sanoo.

Lentopalloliiton hallitus kokoontuu ensi viikon keskiviikkona 18.3., jolloin päätetään jatkotoimenpiteistä ja tiedotetaan niistä.

____________________________

Mikkelin Passarit ry tiedottaa

Myös Mikkelin Passarit ry:n hallitus on päättänyt pysäyttää seuran harjoitusvuorojen pyörittämisen korona-virus pandemian takia pe. 13.3 alkaen toistaiseksi. Tilanteen kehittymistä seurataan viikoittain mutta toistaiseksi seuran kaikki harjoitusvuorot on peruttu. Mahdollisista muutoksista tilanteeseen tiedotetaan harjoitusryhmien vastuuvetäjien kautta sekä seuran nettisivuilla. 

Mikkelin Passarit ry:n hallitus