B-TYTTÖJEN KULTAJUHLIEN MYÖTÄ POWER CUP JÄRJESTELYVASTUU SIIRRETTIIN ANSAITUSTI MIKKELIIN

11.6.2012

Hymy herkässä.
Hymy herkässä.

Maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus pelattiin viikonloppuna Turussa ja sunnuntain päättäjäisissä luovutettiin pilli, symbolina 2013 vuoden Power Cupin järjestelyvastuusta, Mikkelille. Päättäjäisissä jaettiin myös mitalit kaikkien sarjojen kolmelle parhaalle joukkueelle. Power Cup lavalle pääsivät nousemaan myös Mikkelin Passareiden B-tytöt jotka ansaitusti nappasivat B-tyttöjen supersarjasta sen kultaisimman mitalin.

 

Tytöt pelasivat torstaista sunnuntaihin kaiken kaikkiaan 11 peliä joista yhdeksän oli voittoja. Sunnuntain mitalipeleissä tyttäret kohtasivat ensimmäisessä ottelussa Leppävirran Virin, josta 2-0 voitto vei tytöt finaaliotteluun. Finaalissa vastaan asettui Alajärven Ankkurit. Alajärvi vei ensimmäisen erän niukasti, mutta tästä sisuuntuneena tytöt veivät toisen erän Mikkeliin, tilanne siis 1-1. Kahden jännittävän erän jälkeen kapteenit arpoivat aloituspallosta ja kolmas erä saatiin käyntiin. Passarit veivät kolmannen erän kuitenkin selvin lukemin ja näin ollen Power Cupin B-tyttöjen supersarjan kultaisin mitali Mikkelin Passareille! Joukkueessa pelasivat Jasmina Khabbal, Minna Partanen, Veera Varis, Roosa Korhonen, Henna Hujanen, Noomi Matilainen, Susanna Syväoja, Henna Alatalo ja Emma Toura. Joukkueita tässä sarjassa oli yhteensä 37. 

A-pojat olivat turnauksessa viiden miehen voimin ja taistelivatkin yhden miehen vajauksella hienosti aina eräpallotilanteisiin asti. Valitettavasti pallo ei pomppinut vastustajan kenttään riittävän monta kertaa ja näin ollen A-pojat sijoittuivat turnauksessa 12.

Hieno turnaus takana. Upeita suorituksia, yllätyksiä, iloisia ilmeitä ja sääkin suosi lähes joka päivä. Kaikkien näiden ja monien muiden kokemusten jälkeen oli mukava kömpiä sunnuntai-maanantai yönä omaan sänkyyn.

Iso kiitos Juvalaisille kyydistä ja maltillisuudesta odotella meitä aina mitalien jakoon asti. Kiitos myös koko Passari tiimille mukavasta reissusta!

Ensi vuonna saadaan pelata kotikentillä :)

Hanna