Passarittaret nöyryyttivät HPK Akatemiaa

14.11.2017


HPK Akatemia teki melkoisen turhan retken Mikkeliin viime sunnuntaina, sillä Pasarittaret murskasivat Hämeenlinnalaiset vajaassa tunnissa 3-0 ja jatkavat edelleen puhtaalla pelillä sarjaa.

Passarittaret olivat pelin joka osa-alueella vastustajaansa edellä valovuosia, josta kertovat eräpisteet 25-12, 25-10 ja 25-16. Hienosta tuloksesta huolimatta kotijoukkue lähti hieman himmailemaan vastustajan mukaan, mutta tämähän on lentopallossa hyvin tyypillistä, että pelataan vastustajan mukaan ja unohdetaan oma peli.

Kotijoukkueesta onnistuttiin leveällä rintamalla, mutta hienoa oli nähdä Hannikaisen Annan palanneen taas tämän lajin pariin ja hän olikin todella tehokas verkolla. Mustosen Tiinan panos oli jälleen kerran hyvä ja Mäkelän Noora onnistui myös todella hyvin Libero- pelissään ja osoitti olevansa joukkueelle hyvä vahvistus. Myös Putkosen Maija osoitti, että hänestä on kasvamassa kovan luokan yleispelaaja.

Kun aloitukset nousevat hyvin, on meillä passarina sellainen kapellimestari Minna, että joukkueen on todella hyvä lähteä kohti kovempia koitoksia.

Seuraava vastustajamme on keskikastiin kuuluva Wehniän Vartti, jota vastaan pelaamme ensi sunnuntaina 19.11 klo 15. JOTEN TERVETULOA LYSKAN LAUTEILLE.