Passarittaret joutuivat urakoimaan

21.11.2017


Passarittaret joutuivat tekemään melkoisen urakan Vehniän Wartin voittamiseen viime sunnuntaina kotisalissaan Lyseolla. Vastustajan joukkue muodostui kokeneista pelaajista, jotka osasivat lukea meidän peliä todella hyvin nostaen meidän hyökkäykset tehokkaasti takaisin peliin eivätkä tehneet juurikaan omia virheitä.

Ensimmäisen erän Passarittaret voittivat suhteellisen helposti 25-19, toinen erä meni vastustajalle 25-22 ja näin oli ottelu alkupisteessä. Kolmannen erän Passarittaret veivät samoin numeroin 25-22, mutta seuraavan erän Wartti pelasi hurmiossa voittaen sen 25-16. Kotijoukkue oli uudessa tilanteessa sarjassa, peli oli tasan 2-2.....mitäs nyt?? Viides erä ja jännitys oli käsin kosketeltavaa Lyseon lauteilla. Mutta Passarittaret näyttivät mitä tapahtuu, kun on reenannut hyvin kesän ja on valmis voittamaan tiukatkin pelit....viides erä meille 15-9 ja VOITTO Passarittarille.

Tätä Passarittaret kaipasivat, kovaa tasaista peliä, josta kiitos Vehniän Wartille, sillä se oli ensimmäinen pelaava joukkue tänä syksynä, tässä sarjassa.

Kotijoukkue pelasi isona joukkueena, mutta jos joku pitäisi nostaa joukkueesta esiin, niin Anni Läätiä tuurannut Aino Ollikainen teki hienon suorituksen keskellä.

Jatkossa Passarittaret pelaavat ensi sunnuntaina kotiottelun Tamperelaista KaLe 1 vastaan ja sitten seuraavana sunnuntaina 3.Joulupukkikuuta on vastassa KoLe vieraissa, joten kovia vastustajia riittää.

Yleisölle lämmin kiitos joukkueiden kannustamisesta ja TERVETULOA katsomaan viihdyttävää naislentopalloa Lyseon Lauteille.

JoJo Masa