KoLe tuuman verran parempi

5.12.2017


Yleensä, kun lentopallo-ottelu päättyy 3-0, on toinen joukkue selvästi parempi, mutta jos jokainen erä menee jatkopalloille, tulosta voi katsoa aivan toisessa valossa. Sunnuntain peli Kouvolassa oli Passarittarille ensimmäinen tappio tänä kautena, mutta vaikka häviö tulikin, voi joukkue olla tyytyväinen peliinsä. Jokaisessa erässä mentiin jatkopalloille ja Passarittarilla oli jokaisessa erässä useampi eräpallo, mutta tällä kertaa KoLe oli piirun verran parempi ja vei ottelun 3-0.

KoLe oli järjestänyt ottelun 100 vuotiaan Suomen teemaan ja olikin onnistunut siinä hyvin. Tunnelmaa otteluun toi myöskin pari sataa päinen katsomo, joka asiantuntevasti kannusti molempia joukkueita.

KoLella on leveä materiaali ja voisikin lainata heidän valmentajansa sanoja " jos tällä ei pärjää, niin minä olen ryssinyt".

Tulevana sunnuntaina 10.12 klo 15.00 Passarittaret kohtaavat lohkossamme kolmantena olevan Supi 2 Tampereelta. Lauantaina Supi pelaa Ristiinassa, josta hämäläisten mahdollinen savon valloitus alkaa.

JOTEN TULKAAHAN SUNNUNTAINA JOUKOLLA VIETTÄMÄÄN SUOMEN 100 VUOTIS JUHLAA PASSARITTARIEN KANSSA.