Passarittaret juhlivat 100-vuotiasta Suomea

16.12.2017


Passarittaret juhlistivat omalta osaltaan 100-vuotiasta Suomea pelaamalla Suomi 100 teemalla tämän vuoden viimeisen kotipelinsä Tamperelaista Supi 2 vastaan. Ottelutapahtumasta muodostuikin hieno ja juhlallinen, joka huipentui Kari Kannon laulamaan Maamme-lauluun, runsaslukuisen yleisön kunnioittaessa seisten esitystä.

Vieraspelin lokakuussa Pasarittaret voittivat suoraan 3-0, mutta nyt Supilaiset olivat tulleet savon valloitukseen sillä mielellä, ettei täältä häviötä oteta. Lauantaina Supi oli voittanut RiU VL:n 3-2 ja samoilla lukemilla he veivät voiton myös Passarittarista, eriälukemin 22-25, 25-23, 14-25, 25-21 ja 12-15. Supi nousi lohkossamme toiseksi heti KoLen jälkeen, tosin Passarittaret ovat pelanneet yhden ottelun vähemmän kuin Supi.

Passarittarien heikkous viime peleissä on ollut hyökkäyksien voimattomuus, palloja ei pystytä "tappamaan" hyvistäkään paikoista, mutta meillähän on seuraava mahdollisuus heti sunnuntaina paukuttaa palloa parkettiin, kun matkustamme Salppiksen vieraaksi Hollolaan ja ottaa näin jatkopaikka takaisin.

PASSARITTARET TOIVOTTAVAT KAIKILLE HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA.

Tavataan 7.1.2018, jolloin Lyseolle saapuu rakas vastustajamme RiU VL.