Ristiinasta ei ollut vastusta passarittareille

8.1.2018Vuoden ensimmäisen kotipelin lähtökohdat olivat melkoisen herkulliset, sillä Passarittarien vastustajaksi asettui naapurikylän leidit Ristiinasta.

Lyseon ennätysyleisölle ( noin 150) ei kuitenkaan tarjottu mitään huippupeliä, jos ei sellaisena pidä Passarittarien ylivoimaa. Voitto Passarittareille suoraan 3-0 ja vastustajalle pelissä yhteensä 35 pistettä.

Passarittaret ovat lohkossaan kolmantena 27 pisteellä, lohkon kärjessä porskuttaa puhtaalla pelillä KoLe-57, toisena on Supi 28 pisteellä, tosin yhden ottelun Passarittareita enemmän pelanneena, joten edelleen ollaan mukana jatkopalloissa.

Voitto RiU VL:stä oli kaikin puolin kotijoukkueen näytöstä, eikä missään vaiheessa ollut epäselvää, kumpi joukkue voittaa, sillä niin suuri oli tasoero joukkueiden välillä. Parhaimpia pelaajia omasta joukkueesta on turha etsiä, sillä kaikki kentällä käyneet olivat parhaita.

Seuraava kotiottelu 21.1 pelataan Mäntyharjun Kisalassa, sillä Mäntyharjun kunta on yksi Passareiden yhteistyökumppaneista ja molemmissa Passareiden edustusjoukkueissa pelaa Mäntyharjulaisia pelaajia ja lisäksi Pasarittaria valmentaa Mäntyharjulainen Jari Heikkinen.

SIIS 21.1 MÄNTYHARJUN KISALAAN, SILLÄ KLO 13.00 PELAAVAT PASSARITTARET JA KLO 16 PASSARIT MIEHET.

SISÄÄNPÄÄSYN MOLEMPIIN PELEIHIN TARJOAA SUOMENNIEMEN SÄÄSTÖPANKKI