Mäntyharju voittoisa paikka pelata

24.1.2018

Sunnuntai iltapäivä Mäntyharjun Kisalassa oli pyhitetty lentopallolle. Ensin pelasivat klo 13.00 Passarittaret JyväsLentistä vastaan ja sitten klo 16.00 miehet LiVoa vastaan.

Passarittaret pääsivät omassa pelissään todella helpolla, sillä vastustaja JyLe oli tullut Mäntyharjulle kakkoskuusikollaan, koska seuran edustusjoukkue oli pelaaja puutteensa vuoksi tarvinnut pelaajia myös 2-joukkueesta. Passarittaret takoivat voiton vajaassa tunnissa 3-0 selvin eräluvuin. Oli ilo katsoa nuoria pelaajiamme Ronjaa ja lopussa veli-Simosta mallia ottanutta Saijaa, joka paukutti muutaman sellaisen mällin Kisalan lattiaan, että harvoin näkee. Noora pelasi hyvän libero-pelin ja palkittiin joukkueen parhaana. Passarittaret jatkavat edelleen unelmaansa kohti jatkopelejä, sillä seuraava peli on perjantaina HPK:ta vastaan Hämeenlinnassa iltavuorona alkaen klo 19.15 ja voittamalla tuo peli Passarittaret nousevat jälleen lohkossaan kakkoseksi ja ovat taas kiinni jatkopaikassa.

Mäntyharju osoittautui hienoksi pelipaikaksi, kovaääninen runsaslukuinen yleisö kannusti joukkueita innokkaasti ja tunnelma oli todella mukava.

Miehet pelasivat viimeisen runkosarjaottelunsa LiVoa vastaan. LiVo oli lähtenyt matkaan runsaslukuisesti, sillä valmentajan lisäksi joukkueessa oli autonkuljettaja ja kuusi pelaajaa. Mutta kun kuusikko muodostuu pelimiehistä, niin pelikin luistaa. Ensimmäisen erän vei LiVo 25-22. Passarit veivät sitten kolme seuraavaa erää, joten voitto Passareille 3-1. Joukkueen parhaana palkittiin joukkueen hakkuri Eetu Lähteenmäki, joka päätti hyökkäykset omista korkeuksistaan vastustajan kenttään.

Hienon sunnuntain lentopallon parissa mahdollistivat MÄNTYHARJUN KUNTA, sisäänpääsyn tarjonnut SUOMENNIEMEN SÄÄSTÖPANKKI, otteluisännät PUNAVAARA OY JA RAKENNUSTARVIKE PIRTAKKA.

Nöyrin kiitoksin Matti