Kausi 2015-2016

Passarien naisten edustusjoukkue kaudella 2015-2016

 

Lähtökohdat kauteen 2015-2016 valmistautuessa olivat hyvät. Joukkueen päävalmentajana jatkaa toista kautta Antti Kaukonen ja hän sai nyt apuvalmentajaksi B-tyttöjä valmentavan Vesa Rovion ja joukkueenjohtajaksi joukkueeseen liittyi Janne Häyrinen. Joukkue aloitti kesäharjoittelun jo heinäkuussa, minkä vuoksi pelaajien fyysinen kunto ja pallotuntuma on melko hyvää luokkaa sarjan alkaessa.

Joukkueessa on sopivasti kokemusta ja innokasta nuorta verta. Loppukesällä joukkueeseen liittyi kaksi kokenutta paluumuuttajaa, kun Hanna Myyryläinen ja Tiina Mustonen palasivat Passarien paitaan. Nuoria tulokkaita ovat vielä B-juniori-ikäinen Aino Rovio ja vielä viime kaudella B-junioreissa pelannut Henna Kokkonen.

Joukkueella ei ehdotonta tavoitetta ole kaudelle, mutta vahva uskomus on, että ylemmän loppusarjan paikka saavutetaan. Tämä tarkoittaa sitä, että viisijoukkueisessa lohkossa saavutetaan vähintän kakkostila.

Kausi alkoi hieman harmittavasti, sillä sarjan alla kenraaliharjoituksissa Kuopion turnauksissa joukkueemme pelin sielu Minski hajoitti polvensa ja nuori Henna Kokkonen loukkasi sormensa (ja kaksi viikkoa siitä nilkka vääntyi pahasti). Ella saapuu Suomeen ja Mikkeliin vasta myöhäissyksyllä. Tällä hetkellä (22.10. 2015) tilanne näyttää valoisalle, kun Minski on kuntoutumassa ja saadaan Anna passarin paikalta yleispelaajan paikalle.

Siis naisten edustusjoukkueessa on hyvä draivi päällä! Tervetuloa katsoman ja kannustamaan otteluitamme!