Majoitus ja ruokailu

Ruokailu

 

Osuuskauppa Suur-Savo on tehnyt tarjouksen turnauksen ruokailuja varten. Pääset tutustumaan niihin alla olevasta liitteestä.

Pyrimme järjestämään ruokailua myös pelipaikan läheisyyteen/pelipaikalle, jotta ruokailu olisi sujuvaa myös pelien välissä. Ilmoitamme tästä pikimmiten!

HUOM! Majoituksen varausaikaa on pidennetty 14.3. asti.

 

Majoitus

 

Original Sokos Hotel Vaakuna on turnauksen majoituksen pääyhteistyökumppani. Vaakuna tarjoaa turnauksen ajaksi 1.-3.4. majoitusta seuraavilla hinnoilla. Varaa majoitus ajoissa.

1.-2.4.2022
Varattavissa 35 kpl Standard -luokan huoneita

2.-3.4.2022
Varattavissa 75 kpl Standard -luokan huoneita

89 € / vrk / Standard –luokan huone yhdelle
99 € / vrk / Standard –luokan huone kahdelle
129 € / vrk/ Standard –luokan huone kolmelle (lisävuoteellinen)

Huonehintaan sisältyy aamiainen ja hotellin asukassauna. Annettu huonehinta on ryhmähinta (minimissään 6 henkeä) ja edellyttää joukkuekohtaista yhteisvarausta ja -laskutusta.

Edellä mainitut huonehinnat sisältävät mahdolliset Sporttiklubi-edut, mikäli klubin ehdot täyttyvät. Sporttiklubi-jäsenyydestä tulee mainita joukkueen hotellivarausta tehdessäsi. Edut saa käyttöön, kun ryhmän minimikoko on 11 henkilöä. Annettu hinta ei sisällä S-Card-etuja.

Huonevaraukset tulee kiintiöstä tehdä 14.3.2022 mennessä. Huomioittehan, että osa huoneista voi sijaita iltaravintolan läheisyydessä (avoinna ke, pe ja la).

Tästä kiintiöstä joukkueet voivat tehdä huonevaraukset myyntipalvelustamme puhelimitse 010 764 2000 (0,0835 €/min + 0,1669 € / puhelu) tai sähköpostilla sales.suur-savo@sok.fi.

Varaustunnus: BPASSARIT60